“Deelnemers aan mijn trainingen houd ik een spiegel voor door ze op een realistische en prettige manier met hun eigen handelen te confronteren.”

In mijn trainingen gaat het in mindere mate om theoretische principes. Het gaat juist vooral om de praktische toepasbaarheid, zodat je met eigen ideeën en inzichten effectief kunt handelen in allerlei situaties. Zo leer ik mensen hun talenten aan te spreken, bewust te communiceren en hoe je hier op de werkvloer maximaal effect mee kunt bereiken.

Als rollenspelacteur speel en begeleid ik rollenspellen binnen communicatietrainingen. Door uiteenlopende werksituaties 1 op 1 uit te vergroten, wordt duidelijk gemaakt wat de effecten zijn van eigen gedrag. En hoe minder wenselijk, veranderbaar gedrag, van anderen, kan worden beperkt of voorkomen.

Deelnemers aan mijn trainingen laat ik, aan de hand van verschillende praktische vaardigheden en inzichten in (communicatie)technieken, individueel ervaren hoe deze voor henzelf werken. Zo ontdekt iedereen voor zichzelf wat je ermee kunt doen in je persoonlijke werksituatie.